Om GroomUs

Grundlæggeren af GroomUs er opdrætteren bag kennel Cabaka, som har eksisteret siden 1994. Igennem årene er det blevet til mange timers hundesnak og et kæmpe netværk. Netværket bruges til erfaringsudveksling og består af alle fra nye til garvede hvalpekøbere, hundeudstillere, dyrlæger, forhandlere af diverse produkter og kollegaer i ind og udland. GroomUs er en webshop, der har meget større ambitioner, end blot at sælge produkter. Hos GroomUs vil vi gerne dele ud af vores viden, således at alle hundeejere, kan få hjælp til at passe og pleje deres 4-benede familiemedlem. I hverdagen har hunde nogle helt basale behov, og det er her GroomUs kan gøre en forskel. Pels, helbred, negle og tænder påvirkes af den mad, som hunden spiser. Ved at udvælge et godt foder, gode gå-tur ting, og holde pelsen løbende, så er det enkelt at have en flot hund i mange år. Vi har også et udvalg af aktivitetslegetøj, som hundene elsker og som er holdbare i mange år.

Gitte Morell
Gitte Morell

Gitte er ejeren bag GroomUs. Hun har opdrættet Samojeder i +20 år og rejser hele verdenen rundt og udstiller sine hunde. 

Gitte brænder meget for at finde de rette produkter til GroomUs, som lever op til hendes høje standard for sundhed og kvalitet.