Fragtfrit fra DKK 995,- VIGTIGT: Husk at log ind, hvis du er opdrætter eller har salon inden du handler Velkommen til GroomUs

Velkommen til GroomUs.dk

Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOOLF, SICCARO, RUFFWEAR og TAKU har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse. :-)

gitte morell 1

gitte morell 2

Om vores grundlægger

Som opdrætter siden 1994 har jeg haft hunde i hænderne hver dag igennem utroligt mange år. Jeg går meget op i hundens sundhed, og at hundene er glade og trygge i alle situationer. Gennem årene har jeg prøvet meget og altid været glad for at hjælpe hvalpekøbere og andre opdrættere. Kennelnavnet Cabaka er synonym med sunde, glade, velsoignerede hunde, og Kennel Cabaka er kåret til Årets Opdrætter i Dansk Kennel klub hele 4 gange (1999, 2014, 2016, 2019). Mit opdræt er desuden kåret til Årets Hund i 2004 og Årets Avlshund i 2015. Årskonkurrencerne bygger på et års holdindsats, og det er derfor vigtigt at kunne samarbejde om at stille det stærkeste hold. Jeg har været utroligt heldig at have dedikerede hvalpekøbere, som har hjulpet til med at promovere Cabaka i årtier i hele verden. Jeg har hvalpekøbere i rigtig mange lande, og jeg har selv rejst til de fleste. Mine største ture med hundene har været til USA, der afholder nogle store flotte udstillinger med masser af hygge. Jeg har på mine utallige rejser rundt til verdens største hundeudstillinger købt mange lækre hundeting, som er blevet hevet med hjem i kufferten fx blowere, trimmeborde, kamme og liner. Jeg har altid gået forrest med nye gode ideer, som hvalpekøbere og andre hundefolk har været hurtige til at blive inspireret af. Min passion er at få hundene til at trives bedst muligt, og hele min families hverdag er indrettet efter det gode hundeliv. Hundene skal have lov til at være hunde, lege udenfor og blive beskidte, hvilket stiller rigtig store krav til shampoo & balsamprodukter og ikke mindst groomingudstyr, som man bruger i timevis ad gangen. For mig er ordentlige sunde pelsplejeprodukter allergivenlige, parabenfri og sulfatfri.

Siden 2015 har jeg haft en stor forkærlighed til de amerikanske pelsplejeprodukter fra Ashley Craig og Greyhound, som jeg overtog forhandlingen af i begyndelsen af 2020. Min ambition på produktets vegne er stort, og jeg brænder meget for at udbedrede kendskabet til og brugen af produkterne, således at alle kan få glæde af produkternes fantastiske egenskaber. Denne relativt simple ambition er blevet startskuddet til min egen webbutik, hvor jeg hurtigt fik udvidet til at sælge hundenes yndlingsmad, Core. I dag fører jeg et bredt sortiment af vores egne yndlingsprodukter, som jeg selv bruger i et eller andet omfang. Jeg elsker at rådgive om anvendelsen, så mine kunder kommer til at elske produkterne ligeså meget, som jeg selv gør. I forhold til andre hunderacer end samojeder, tester jeg løbende produkter sammen saloner, hvor vi holder workshops. Det giver en god energi og sparring for begge parter.

Jeg har altid unge hunde i huset, og det nytter bare ikke, at aktivitetslegetøj går i stykker efter 2 minutter, eller at hunden risikerer at komme til skade, fordi trimmebordet er ustabilt eller bloweren larmer, når man forsøger at få hunden til at stå stille på trimmebordet. Jeg vil altid holde mig opdateret, så jeg kan udvide sortimentet med nye spændende kvalitetsprodukter.

GroomUs kom hurtigt godt fra start i 2020, og det første år har givet os en masse viden og inspiration til, hvor GroomUs skal hen i fremtiden. Derfor har vi efter blot et år skiftet look, da vi ønskede mere kvalitet i udtrykket. Den nye løsning har også gjort administrationen lettere, så vi kan bruge tiden på det vi elsker mest, nemlig vores kunder. Arbejdet har krævet en del overvejelser, fordi vi ønskede os en webshop og et logo, som afspejler det, som vi står for; En dansk virksomhed, der forhandler produkter i høj kvalitet. Selvom vores produkter primært er målrettet hunde, er der produkter i Ashley Craig sortimentet, der også kan anvendes til heste og katte.