Fragtfrit fra DKK 995,- VIGTIGT: Husk at log ind, hvis du er opdrætter eller har salon inden du handler Velkommen til GroomUs

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

GroomUs
CVR-nr. 41108185

Sletholmsvej 7, 8340 Malling

GroomUs@GroomUs.dk

Gitte Morell +45 28108922
kl.12 til kl. 20 på hverdage
kl.12 til kl.16 i weekenderne

Rabatkuponer & gavekort kan ikke bruges sammen med andre rabatter i webshoppen.

Forbehold for trykfejl på webshoppen

 

Betaling

I vores webshop kan du bestille dine varer online og betale via:
– Visakort
– MasterCard (gebyr i.h.t. gældende takster)
– Mobile Pay

– Kontant ved afhentning
– Overføre beløbet til vor bankkonto (SYDBANK, reg. nr. : 7110 – konto. nr.: 2554426 ), ordren bliver sendt, når overførslen er modtaget på vores konto.

Alle priser hos GroomUs- på web-adressen http://www.groomus.dk er inkl. moms. Pånær til lande udenfor EU, der vises priserne ex.moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betalingsløsningen lever op til gældende lovgivning og standard indenfor sikkerhed.

 

Levering i Danmark:

Fragtfri levering ved ordre over 995 kr. på pakker.
Vi sender med GLS op til 30 kg.

  • Afhentning kun efter aftale 0,00 kr
  • GLSPakkeshopPrivatErhverv
    1 – 10 kg 45 kr 50 kr 45 kr
    10 – 20 kg 45 kr 55 kr 45 kr
    20 – 30 kg   75 kr 65 kr

 GLS henter pakker på hverdage mellem kl.13 & kl.14, vi prøver så vidt muligt og få alle pakker med der er kommet inden kl. 13.

Leveringstid 1-3 hverdage for lager varer.

 

Forsendelse til Udlandet:

Som udlandskunde, kan man oprette sig med navn og adresse, herved kan man se fragtpriser til det pågældende land man er oprettet med incl. moms. Skulle der ikke vise sig fragtpris for dit land, så send en mail til os på GroomUs@GroomUs.dk, så vi kan få det oprettet, inden du bestiller din ordre online.

Til EU lande betales der dansk moms. Har man et Vat. nr. skal man sende en mail til GroomUs@GroomUs.dk, inden man bestiller varer første gang, så bliver man oprettet uden dansk moms.

Til IKKE EU lande sendes varerne UDEN moms. Hvis man afhenter pakker i Danmark skal der betales dansk moms.
Vi gør opmærksom på at der kan være toldgebyr på pakker udenfor EU. Har du spørgsmål så skriv til os på GroomUs@GroomUs.dk.

Pakker til udlandet sendes med GLS.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: GroomUs@GroomUs.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du skal returnere varen samt emballage i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Bestillingsvarer
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
I tilfælde hvor der returneres varer og derved kommer under fragtfri grænse i ordrebeløb, fratrækkes udgiften til fremsendelse af ordren, før beløbet for returvaren bliver tilbagebetalt.

Hvis du benytter din fortrydelsesret skal du uden unødig forsinkelse sende din varer til os. Varen skal under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, være hos os. Vi gennemfører en kontrol af varens stand og tilbagebetaling vil foregå med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi betaler pengene retur når vi har modtaget varen.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan efterlyse din pakke hvis den forsvinder hos fragtfirmaet.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Garantien dækker ikke ved forkert anvendelse af vores produkter.

Varer returneres til:

GroomUs
Sletholmsvej 7
8340 Malling

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos GroomUs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.groomus.dk er Gitte Morell.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos GroomUs, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: GroomUs@GroomUs.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til groomus@groomus.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 04/07- 202