Kontakt GroomUs.dk

GroomUs.dk

Efter kl. 10 på hverdage
Gitte Morell: +4528108922

Efter kl. 15 på hverdage
Kadia +4560182124

E-mail: GroomUs@GroomUs.dk


Webshop adresse:
GroomUs
Sletholmsvej 7
8340 Malling
Danmark

Office adresse:
Gitte Morell
Sletholmsvej 7
8340 Malling
Danmark

CVR: 41108185

Om os

Om GroomUs

Indehaveren af GroomUs, Gitte Morell, har opdrættet samojeder i Kennelnavnet Cabaka siden 1994. Hele hendes hverdag er indrettet efter det gode hundeliv, hvor hundene skal have lov til at være hunde, lege udenfor og blive beskidte. Det kræver således ordentlige pelsplejeprodukter og grooming udstyr at få hundene gjort klar til udstilling, hvor pelsen skal være flot hvid og fyldig. Gitte er kåret til årets opdrætter i Dansk Kennel klub i 1999, 2014, 2016 og senest i 2019. Gitte’s opdræt er desuden kåret til Årets Avlshund i 2015. Disse konkurrencer adskiller sig fra øvrige udstillingskonkurrencer, da de bygger på et års holdindsats og ikke blot Gitte’s egen præstation. Gitte går altid forrest med nye gode ideer til hvordan man får hundene til at trives bedst. Siden 2015 har hun haft en stor forkærlighed til de amerikanske produkter ASHLEY CRAIG og GREYHOUND, som hun nu er blevet forhandler af. Igennem mange års ambitiøst opdræt har Gitte opbygget et sig et stort internationalt netværk af loyale hvalpekøbere og samarbejdspartnere, der i den grad støtter op om opdrættet og nu også GroomUS.

Kadia, der er Gitte’s højre hånd i GroomUs, er en af Gitte’s mange hvalpekøbere, der efter sine første samojeder fra Cabaka er blevet lige så grebet af hundelivet, som Gitte selv er. Foruden udstilling er Kadia’s store passion hundetræning og adfærdsforståelse. Kadia har i flere år trænet rally lydighed på konkurrenceniveau, og hun underviser andre i både adfærdstræning og hverdagsgrooming. Kadia nyder grooming, og hun er mindst ligeså begejstret for at bruge ASHLEY CRAIG til hendes egne samojedhunde, så de er velplejede i en aktiv hverdag. Klienthunde er velkomne mod i Kadia’s lille salon, hvor de vil få kærlig omsorg med ASHLEY CRAIG produkterne.

Hos GroomUs hygger vi os med at samle alle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så kunderne kan købe produkter til hunden samlet. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som er kvalitetstestet af os selv. Vi bruger produkterne i hverdagen, og vi står gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO, RUFWEAR og TAKU har i vores hverdag med hundene. Gode ideer er altid velkomne.

Luk menu